Kapcsolat

Showroom

Deltako s.r.o.
Holanovo 24, 947 01 Hurbanovo
(Holanovo városrész)
Szlovákia

Vegye fel velünk a kapcsolatot

GYIK - gyakran ismételt kérdések

A hétvéget mindenki a pihenésnek és a családnak szenteli, ahogy mi is, hogy a munkanapokon felfrissülve, 100%-osan tudjuk az ügyfeleinket kiszolgálni.

Természetes, hogy szeretnénk minél hamarabb konkrét árakhoz és konkrét árajánlathoz jutni, hogy foglalkozhassunk a további tehendőinkkel és invesztícióinkkal is.

Mivel a Deltako kerítések fő profilja az egyedi gyártás és nem a tömeggyártás, így sajnos katalógusárakkal sem tudunk minden esetben szolgálni. Egyedi gyártás esetében a végső ár mindíg több tényezőn alapszik.

Erre kínál gyors és rugalmas megoldást a “kérje árajánlatunkat” szolgáltatásunk, ahol a saccolt, vagy a körülbelüli méretek alapján, pár órán belül irányárat tudunk biztosítani. Az irányárral nagyságrendi szinten lehet számolni, semmiképpen sem vehető konkrét árajánlatnak, mely a későbbiek során számon kérhető lenne. A végleges ár minden esetben a kész, kidolgozott és elfogadott látványtervek alapján, illetve a pontos méretek alapján kerül kiszámításra, amit szerződésbe is foglalunk.

Kerítés elemekre, válaszfalakra, klímatakarókra, egyéb dekorációs és dizájn elemekre tökéletesen megfelelőek. Minden időjárási viszonynak ellenállnak és nem rozsdásodnak.

A Deltako kerítések fő irányvonala az egyediség biztosítása, raktárra nem készülnek termékek, az eltérő méret igények miatt nem is lenne lehetséges.

Ellenben, a meglévő dizájn mintákból nagyon gyorsan tudunk a kért méretekhez igazított lézervágott termékeket gyártani.

Kiegészítők, mint a zárak, kilincsek, motoros meghajtók és ezek alkatrészei természetesen kaphatóak, elsősorban a Deltako kerítések vállalat ügyfeleinek.

Természetesen saját felelősségre mindenki önerőből is elszállíthatja, vagy egyénileg is beszerelheti/beszereltetheti a megrendelt Deltako kerítések termékét. 

A termékek biztonságos szállítása érdekében viszont javasoljuk a Deltako kerítések teherautói által történő kiszállítást, valamint a vállalatunk szakembereivel történő beszerelést.

A termékgarancia terjedelme vonatkozik ezen pontokra is, az eseti sérülésekért a szállító felel.

Igen, ez a fő szempont, hogy közös arculatba kerüljön a vevő otthona, kertje, kapuja.

A motívumok, grafikák, vektoros formátumban vannak a Deltako kerítések adatbázisában (a hozott grafikák is oda kerülnek) és nagyságtól függetlenül – egy nyakláncos medáltól a kerti pergoláig – bármely termékre rákerülhet a kért dizájn.

Igen, bármit le tudunk gyártani, amit csak a megrendelő szeretne.

Első lépés minden esetben a konzultáció, ahol megvitatjuk, hogy mennyire tudjuk összehangolni elképzelését a gyártási folyamattal.

Szeretjük a kihívásokat, küldje el speciális igényét.

Mivel minden gyártás egyedi, így az alapanyagár is fix összegű.

A kedvezmények csak a logisztikával arányosan változhatnak.

Igyekszünk a legjobb árakat nyújtani ugyanúgy az 1 darabos rendelés esetében, mint a 10+ darabos megrendelés esetében is.

Természetesen igen, viszont ez az egyik félnek sem kellemes.

Figyelembe vesszük és elfogadjuk az esetleges, váratlan komplikációkat, helyzeteket a megrendelő részéről, melyek a megrendelés visszamondására kényszerítenék.

A projekt megtervezése után 50%-os előleg megfizetése szükségeltetik a gyártást megelőző előkészítő munkákra és magára a gyártás megkezdésére. Ha a lemondás az ügyfél részéről még a termékek legyártása előtt történik, akkor az előleg felét visszaigényelheti, ez fedezi a gyártási előkészületeket. Ha a megrendelés visszamondására a termékek elkészülte után kerül sor, akkor az előleg teljes összege nem visszatérítendő összegként számolodik fel.

Ezért is javasoljuk, hogy haladéktalanul sor kerüljön mindennemű változás, változtatás leggyorsabban történő lekommunikálására, ezzel is biztosítva mindkét fél hosszú távú elégedettségét.

Egyes termékeink természetesen minden gond nélkül önerőből is beszerelhetőek, legyen az válaszfal, klíma-, vagy hőcserélő takaró doboz, kerti bútor, stb.

Kerítéseknél, pergolaépítésnél már érdemesebb a Deltako kerítések szakembereire bízni a szakszerű, profi szerszámokkal kivitelezett, gyors, problémamentes beszerelést.

Ilyen jellegű balesetekhez rendelhető festék-javító szett. A számlán minden esetben fel van tüntetve a gyártás során használt szín megnevezése, kódja, így könnyen azonosítható.

Minden Deltako kerítések termékére vonatkozik a 2 éves gyártói garancia. A garanciális javításokat a Deltako kerítések vállalja, de nem vonatkozik fizikai hatásoktól bekövetkezett festék sérülésekre, ami elsősorban kapuknál fordulhat elő.

Mivel nem sorozatgyártásról van szó, ráadásul általánosságban egy vásárló több terméket is rendel egyszerre, nehéz minden termék-kategóriára egy általános, fix határidő keretet meghatározni.

A gyakorlatban sokkal hamarabb elkészülnek a termékek, mint ahogy azt az ügyfél elképzelné.

A gyártásba beadott munkák általában 3 munkanapon belül elkészülnek, beleértve a lézervágást és a hajlítást, sok esetben a hegesztést is.

A festés terjedelemtől függően 3-7 munkanap, a kiszállítás és az összeszerelés szintén terjedelemtől függően, kb. további 5 munkanap.

Adódhatnak sűrűbb időszakok, amikor feltorlódnak a rendelések pl. a festéküzemben. Ilyen esetben mindig időben értesítjük vásárlóinkat.

A Deltako kerítések igyekszik mindig a maximális sebességen dolgozni a maximális minőség betartása mellett!