Gyártás

Karakteres, lézervágott kapuk - kerítések

Alakítsa ki velünk az Otthonáról alkotott első benyomást. Szeretné ha a házának már az utcáról is könnyen felismerhető, egységes és harmonikus egyedi külső megjelenése lenne?

Ha a válasza igen, akkor jó helyen jár, tervezéstől a kivitelezésig – kulcsrakészen készítjük el kapuját, kerítését, valamint egyéb kül- és beltéri térelválasztóit, építészeti megoldásait.

Bármilyen elképzelést megvalósítunk

Célunk, hogy különleges megjelenéssel közös arculatot kölcsönözzünk az egész háza-tájának.

Vállaljuk egyedi kerítések, klímatakarók, teraszos díszelemek, kerti kiegészítők, térelválasztók, virágládák, stb. gyártását.

A megrendelő igényeire szabott CNC programnak köszönhetően lehetőség nyílík rá, hogy a megrendelő igényei szerint bármikor a jövőben újra gyártsuk a terméket, vagy azonos dizájnal és arculattal ellátott bármilyen további terméket.

Nálunk évek múltán is rendelhet azonos dizájn elemekkel ellátott kiegészítőket.

Deltako kerítések

Választható alapanyagok és felületkezelés

Alapvetően 2mm-es alumínium lemezekből készítjük a lézervágott termékeinket. Az alumínium könnyű és korróziómentes ezért időtálló is egyben. Alapozás nélkül elég egy réteg festék, amelyet több, erre szakosodott porfestő üzem készít a vevő által választott RAL* minta alapján. Alapból ANTRACIT színt használunk

Az acéllemezbol készült termékeket korróziógátló cinkpor festékkel alapozzuk, majd a második, végső réteg poliuretán festékkel vevő által választott RAL* minta szerint. ANTRACIT színt használunk

Coracél lemezek, melyek természetszerűen rozsdásodnak, így direktrozsdás (nemesrozsdás) hatást keltenek. Ezen anyagot nem kell felületkezelni, 4-5 év múlva érik el a végső állapotukat, – a tartós “rozsda” dizájnt.

Az egyik legkiválóbb lemezünk a rozsdamentes acél. A nitrogénnel történő lézeres fémmegmunkálás és maga a nyersanyag ára végett lehet költségesebb a végső termék. Ennek megfelelően csodálatos fényes vagy szálcsiszolt termékeket tudunk gyártani, minden igénynek megfelelően, vagy a vevő által választott RAL* minta alapján. Alapból ANTRACIT színt használunk.

Speciális anyag

Egyéb alapanyag – amennyiben speciális anyag-igény merülne fel (egyéb fém, fa, műanyag…), kérjük vegyel fel velünk a kapcsolatot.

(*RAL színskála – színárnyalat skála szabványa)

Van már lakberendezője, belsőépítésze?

– Nagyszerű!
Nyitottak vagyunk az izgalmas kihívásokra, egyedi alkotásokra!

Örömmel dolgozunk együtt kreatív személyekkel és különleges művészi megoldásokon.

Deltako kerítések
Deltako kerítések

Klíma és egyéb kültéri doboz takarók

Klímatakaróink könnyen fel és le szerelhetőek, csak a csavarokat kell kissé meglazítani és máris leemelhető az eseti klíma szervizeléshez. Csupán a dübeleket kell megfelelően elhelyeznie a ház falán amihez még szakembert sem kell kihívnia. Takaróink neves klímaforgalmazó és kivitelező cég ajánlásával készülnek és nem befolyásolják a klíma működését.

Közös arculatba hozzuk az egész exteriőrt! A klímatakaró dobozok mintázatát elhelyezheti a kapujára, kerítésére, vagy egyéb térelválasztóra, lemezes bútordarabra. Engedje szabadjára a fantáziáját és küldje el nekünk az elképzeléseit, hogy legyárthassuk Önnek.

Inspirálódjon az oldalunkon található képgalériában, vagy a nemzetközi belsőépítészeti oldalakon.

Miért forduljon pont a Deltako-hoz?

Széleskörű választék

Válasszon adatbázisunkból, több mint 1000 hivatalos vektor minta közül, vagy hozott grafikákat is alkalmazhatunk.

Teljes körű igényre szabhatóság

Az egész gyártási folyamatot mindig a megrendelő igényeihez igazítjuk.

Pontosság és minőség

A lézertechnológia és a Deltako fejlett gépparkja garancia a magas minőségre és mérnöki pontosságra.

Tanácsadás

A Deltako 12 éve van jelen az építőiparban mint gyártó és kivitelező. Kérje ingyenes szakszerű tanácsadásunkat, forduljon hozzánk bizalommal.

Komplex szolgáltatások

Nem csak legyártjuk termékét, de igény esetén ki is szállítjuk és be is szereljük. Kulcsrakész kivitelezés egy helyen, nincsenek “köztes” cégek, ügynökök, fuvarosok….

Magas minőség

Egyedi, prémium minőségű termékek a legnagyszerűbb árakon. Deltako kerítések - egy helyen biztosítjuk a tervezést, gyártást, kivitelezés, szervízt és az utángyártást is.